top of page

Weddings international

Esküvői csomagok

Alap csomag 

Az Alap csomag tartalmaz-za egy esküvői szertar-tás fotózását, kiegészítve csoport képek készítésével. Valamint 1 órás kreatív fotózást a párral.  A csoport képek és a kreatív fotózáson készült összes képen high end retusálás készül a többi képen pedig alap korrek-ció.  

 

Opcionálisan rendelhető fotó album.

-  Az alábbi csomagok tájékoztató jellegüek - mivel minden esküvő más, így személyreszabott árajánlatot küldök mindenkinek aki ír nekem a Contact menupontban. Tehát ha árajánlatot kértek, kérlek írjátok meg nekem, mikor és  hol lesz az esküvő, mettől meddig tartana, hány fős lesz a vendéglista melyik csomag áll legközelebb a ti elképzeléseitekhez és természetesen minden más apró részletet is megírhattok amit úgy gondoltok fontos lehet.  -

Ezüst Csomag

Az Ezüst csomag magába foglalja az elokeszuletek fotozasat egy polgári 

szertatás fotózását, és/vagy egy templomi szertartás fotózását, kiegészítve csoport képek készítésével. Valamint

1 órás kreatív esküvői fotózást a párral. A csoport képek és a kreatív fotózáson készült összes képen high end retusálás készül a többi képen pedig alap korrekció.  

 

Opcionálisan rendelhető fotó album.

Arany Csomag

Platina 

Csomag

Az Arany csomag már  az esküvő minden rezdülését

átölelő, komplett csomag. Magában foglalja a készülődést, a polgári

és / vagy a templomi szertartást, 1 órás esküvői kreatív fotózást a párral, valamint a napot záró lagzit is.  A csoport képek és a kreatív fotózáson készült összes képen high end retusálás készül a többi képen pedig alap korrekció.  

 

Opcionálisan rendelhető fotó album.

A Platina csomag mindenben megegyezik az Arany csomagban foglaltakkal, de azon felül a párnak készül egy prémium esküvői fotó album.

Amennyiben van rá igény, lehetőség van má-sodfényképész rendelésére is. 

Esküvői Fotó Album

Az esküvői fotózás mellé  rendelhető albumjaimat két méretben: 25x25 illetve 30x30 centiméteres, 20 vagy 30 oldalas változatban kínálom. Ízléses dobozban, valódi olasz bőrkötéssel érkező albumok, 700 grammos oldalakkal, illetve melegragasztásos teknikával összeillesztett gerincel érkeznek. Kérem tekintsék meg a fotókat, végül is egy kép néha többet mond száz szónál  !!

Családi fotózás

Fotózás a szabadban

I only take on a limited amount of weddings per year to ensure highest quality and individual attention for each of our client.

Esküvői Fotózás
Esküvői Kisflimek
Fotó oktatás

Mi lehet jobb szabadidős program mint kimenni a természetbe és együtt tölteni a családdal 1-2 órát aminek a végén örökre szóló, profi által készített képekkel is gazdagodik az ember. Nem másért, én azért kezdtem el fotózni mert hiszem azt, hogy a fotográfiával valahogy képes vagyok megállítani az időt... képes lehetek egy 2 dimenziós képbe sűríteni megannyi színt, embert, tárgyat, és érzést egyszerre. Ez az ami engem lenyűgöz. Családi jellegü fotózást hétvégenként, vagy hézköznap reggel 8 és 10 között vagy délután 6 és 8 között vállalok. 

1 Órás fotózás után nagyjából 30-40 kép kerül átadásra. Ebből 10 választott képet retusálok ki. 

Természetesen igény szerint további képeket lehet választani retusálásra, vagy akár az összeset is. 

Fotózás Stúdióban 

bottom of page