Weddings international

Esküvői csomagok

Alap csomag 

Az Alap csomag tartalmaz-za egy esküvői szertar-tás fotózását, kiegészítve csoport képek készítésével. Valamint 1 órás kreatív fotózást a párral.  A csoport képek és a kreatív fotózáson készült összes képen high end retusálás készül a többi képen pedig alap korrek-ció.  

 

Opcionálisan rendelhető fotó album.

-  Az alábbi csomagok tájékoztató jellegüek - mivel minden esküvő más, így személyreszabott árajánlatot küldök mindenkinek aki ír nekem a Contact menupontban. Tehát ha árajánlatot kértek, kérlek írjátok meg nekem, mikor és  hol lesz az esküvő, mettől meddig tartana, hány fős lesz a vendéglista melyik csomag áll legközelebb a ti elképzeléseitekhez és természetesen minden más apró részletet is megírhattok amit úgy gondoltok fontos lehet.  -

Ezüst Csomag

Az Ezüst csomag magába foglalja az elokeszuletek fotozasat egy polgári 

szertatás fotózását, és/vagy egy templomi szertartás fotózását, kiegészítve csoport képek készítésével. Valamint

1 órás kreatív esküvői fotózást a párral. A csoport képek és a kreatív fotózáson készült összes képen high end retusálás készül a többi képen pedig alap korrekció.  

 

Opcionálisan rendelhető fotó album.

Arany Csomag

Platina 

Csomag

Az Arany csomag már  az esküvő minden rezdülését

átölelő, komplett csomag. Magában foglalja a készülődést, a polgári

és / vagy a templomi szertartást, 1 órás esküvői kreatív fotózást a párral, valamint a napot záró lagzit is.  A csoport képek és a kreatív fotózáson készült összes képen high end retusálás készül a többi képen pedig alap korrekció.  

 

Opcionálisan rendelhető fotó album.

A Platina csomag mindenben megegyezik az Arany csomagban foglaltakkal, de azon felül a párnak készül egy prémium esküvői fotó album.

Amennyiben van rá igény, lehetőség van má-sodfényképész rendelésére is. 

Esküvői Fotó Album

Az esküvői fotózás mellé  rendelhető albumjaimat két méretben: 25x25 illetve 30x30 centiméteres, 20 vagy 30 oldalas változatban kínálom. Ízléses dobozban, valódi olasz bőrkötéssel érkező albumok, 700 grammos oldalakkal, illetve melegragasztásos teknikával összeillesztett gerincel érkeznek. Kérem tekintsék meg a fotókat, végül is egy kép néha többet mond száz szónál  !!

Családi fotózás

Fotózás a szabadban

I only take on a limited amount of weddings per year to ensure highest quality and individual attention for each of our client.

Mi lehet jobb szabadidős program mint kimenni a természetbe és együtt tölteni a családdal 1-2 órát aminek a végén örökre szóló, profi által készített képekkel is gazdagodik az ember. Nem másért, én azért kezdtem el fotózni mert hiszem azt, hogy a fotográfiával valahogy képes vagyok megállítani az időt... képes lehetek egy 2 dimenziós képbe sűríteni megannyi színt, embert, tárgyat, és érzést egyszerre. Ez az ami engem lenyűgöz. Családi jellegü fotózást hétvégenként, vagy hézköznap reggel 8 és 10 között vagy délután 6 és 8 között vállalok. 

1 Órás fotózás után nagyjából 30-40 kép kerül átadásra. Ebből 10 választott képet retusálok ki. 

Természetesen igény szerint további képeket lehet választani retusálásra, vagy akár az összeset is. 

Fotózás Stúdióban 

  • Facebook
  • Instagram

@2020  Matyas Sarvady

+ 36 30 284 1678