• Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
 

Üdvözöllek a weboldalamon ! 

 

1984-ben születtem az erdélyi Nagybányán, édesanyámmal '90-ben költöztünk Budapestre, ahol jelenleg is élek. Tizenegy éves voltam amikor  beleszerettem egy lányba, akinek a kedvéért jelentkeztem az Állami  Balett Intézetbe. 2004 ben sikeresen el is végeztem a Táncművészeti Főiskolát majd ugyanebben az évben csatlakoztam a Magyar Nemzeti Baletthez és vettem meg az első fényképezőgépemet is egy Olympus IS 10-est. Egy Kínai turnén készült képeimből lett aztán az első kiállításom, a Pótkulcs nevü kultúrkocsmában. Ahogy teltek az évek a fotózás több lett számomra mint egy egyszerü hobbi. 2012-ben végeztem el a Szellemkép alkotói fotós iskolát. Ezen a linken nézhetitek meg a diploma munkámat : Diploma. Ez egy nagyon fontos munka volt számomra, úgy érzem az Emlékezz a Halálra sorozatom alkotása közben sokat változtam mind emberileg mint fotósként. Az már csak hab a tortán, hogy  a sorozat két képét a National Geographic is publikálta. 2012-ben abbahagytam a táncot és elhagytam Budapestet, fejest ugrottam a Luxus Óceánjárók világába, mint fotós. A kemény munka hamar kifizetődött és az első szerződésem után a cég költségén elvégezhettem egy esküvői fotós tanfolyamot Mexikóban. Összesen három évet töltöttem a Carnivalnál mint privát és esküvői fotós és minden percét élveztem. Beutaztam a fél világot miközben egy teljesen új szakmát adtak a kezembe. Rengeteg fantasztikus és tehetséges embert ismertem meg utam során. 2015 óta immár itthon is fotózok, és filmezek esküvőket. 

Úgy gondolom egy esküvőt megörökíten nagy felelősség és kemény munka. Évente csak mintegy 10-12 esküvőt vagyok hajlandó vállalni határon innen és túl, így tudom biztosítani azt, hogy tudásom legjavát adjam mindenkinek aki megtisztel bizalmával. 

A fényképezéstől, egyenes út vezetett a videózáshoz. Személyes projekteken keresztül kezdtem el ismerkedni a mozgókép világával, majd később esküvi filmeket, majd vállalkozásokat bemutató rövíd filmeket is készítettem. 
 

INSTAGRAM

 

Esküvői Fotózás

Ahogyan fent említettem már a bemutatkozásnál, évente korlátozott számu esküvő fotózását vállalom. Ennek több oka is van, csak hogy párat említsek, így biztosan minden ügyfelemre kellő időt tudok szánni, nem csúszok a képek leadásával, mindig 110% ot tudok nyújtani az esküvő napján. Természetesen munkámról szerződést írunk alá, és számlát kaptok. 

Egyedi árajánlatot itt tudtok kérni tőlem, kérlek figyelmesen töltsétek ki a szövegmezőket. 

Az esküvőn készült nagy felbontásu képeket,  egy, legfeljebb két hét után küldöm el, vagy adom át nektek pendrivon. Minden egyes képet kézzel igazitok meg ha szükséges, a kreativ fotózáson készült összes képet pedig alaposabban is kiretusálom. 

 

 

IDE kattintva láthatsz bővebb képválogatást, teljes esküvőkról.

 Prémium minőségü, olasz börborításu 30x30 cm 30 oldalas fotó album. 700 grammos lapokkal, melegragasztásos teknikával fűzött oldalakkal. 

Esküvői Képgaléria

Esküvői Videó

 
 

Kérlek nézzétek meg a videót amit feltettem a weboldalamra, mielőtt írnátok nekem! Ez az első esküvői videóm, ahol szabad kezet kaptama  a pár részéről és állításuk szerint nem bánták meg. A jövőben talán kicsit még elvontabb kisfilmeket szeretnék készíteni., mert úgy gondolom, hogy sok lehetőség van a műfajban!

 

Kérlek csak akkor keress meg videózással kapcsolatban, ha velem együtt szeretnél dolgozni azon, hogy egyedi, és sablonmentes videókat készítsünk. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez csapat munka, pont úgy mint a fotózás. 


3 hónapos határidővel vállalom a filmek elkészítését és fix áron, határon innen és határon túl  270.000 Ft + utazási költségért. ( kissebb árváltozás lehetséges )

Wedding video
Dalma és Ajtony

Ha szeretnétek személyesen találkozni velem írjatok bátran, vagy hívjatok telefonon - számom az oldal alján található. 

 

 

@2019  Matyas Sarvady

+ 36 30 284 1678